ЧРД, Кейт: 5 неща, които почти не знаехме за Херцогинята

ЧРД, Кейт: 5 неща, които почти не знаехме за Херцогинята

Happy Birthday...

Навръх 9-ти декември херцогинята на Кеймбридж - Катрин, навършва 37 години. Разбира се, в Двореца валят честитки, а кралското семейство ще отпразнува деня по "специален и интимен" начин, въпреки че принц Уилям вече е поел ангажимент към Royal London Hospital в източен Лондон и ще трябва да се присъедини към тържеството по-късно.

И докато Катрин и семейство се подготвят за вечерята по повод рождения ден на херцогинята, ние се ровим из 5 малко известни факта, за любимата на принц Уилям>>>


For the love of art
Всъщност, Кейт можеше да стане известен историк, вместо кралска особа. Преди да влезе в университета Сейт Андюс, един от най-старите във Великобритания, и да се запознае с бъдещия престолонаследник, брюнетката прекарва година във Флоренция, където изучава историята на изкуството от Ренесанса.

Secret crush
Като повечето британски тийнейджъри от 90-те и Катрин е била запалена фенка на принц Уилям. Запознати издават, че и в нейната спалня е висял плакат с най-големия син на принцеса Даяна и принц Чарлс.

Just like everyone
Преди да стане член на кралското семейство и да започне да се занимава основно с благотворителна дейност, Кейт работи в лондонския магазин Jigsaw, където й се налага дори да носи кафе на шефа си.

Портокалов scent
Любимият аромат на херцогинята на Кеймбридж е Orange Blossom от линията Jo Malone. Именно и заради това на сватбата си с принц Уилям за Катрин се произведоха специални свещи ухаещи на фаворитния й парфюм.

Щрак, щрак!
Близки до кралското семейство издават, че Кейт се гордее с това, че е професионален фотограф и лично прави първите официални портрети на наследниците си.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.