Следва

Величка, Пенка и Ирена плетат на една кука пуловери за Chopova Lowena по 545 паунда всеки

Девойка французойка: На Ирина баретката

Bonjour, voila le French hat, voila le French fry...

All fashion преди 5 години



За това иконично изречение на Кари от "Сексът и градът" се сетихме моментално, след като видяхме визията на Ирина Шейк.

Тези дни моделът е неотлъчно до половинката си Брадли Купър и не пропуска да го придружи на всички церемонии по връчване на кино награди, за които той е номиниран благодарение на режисьорския си дебют "Роди се звезда", където играе и пее рамо до рамо с Лейди Гага.

Последно Ири и Брадли се появиха на гала вечерта на National Board of Review Awards, където Купър грабна приз за "Най-добър режисьор".

За него - наградите, за нея - модните критики или хвалби. За събитието Шейк заложи от глава до пети на Versace. Шикозната червена креация на италианския бранд, част от круизната колекция за 2019-та, се отличи освен с принта на каре и с допълнението от изключително симпатична барета, която сякаш завършваше новата прическа на Шейк, решена в стилно каре.


Визията си Ирина комплиментира с черни боти с високи платформа и ток, и чанта в noir нюанс. Подобно на любимата си Брадли избра костюм на италиански лейбъл - не Versace, а Gucci, обаче!

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.