Следва

Уличният стил на звездите: Мила. Пуловер. Калифорния

Mom to be: Кейт Мара е бременна!

bundle of joy...

Celebrities преди 5 години

35-годишната Кейт Мара и любимият й - актьорът Джейми Бел, съвсем скоро ще стават родители.


Звездната двойка обяви щастливата новина по много интересен начин - на 76-та церемония по връчването на наградите "Златен глобус" актрисата показа заоблена фигура и бременно коремче.


Въпреки че роклята в мек цвят на праскова, с лейбъл Miu Miu, до някаква степен прикриваше факта, че Мара ще става мама за първи път, запознати издават, че тя е потвърдила новината на не един и двама от колегите си.

Актьорите Кейт и Джейми са заедно от есента на 2015-та година, след като се срещат на снимачната площадка на филма "Фантастичната четворка". Двамата вдигнаха сватба през лятото на 2017-та.

Това ще е първо дете за актрисата, но не и за актьора, който възпитава 4-годишен син от предишния си брак с Евън Рейчъл Ууд.

More Celebrities

Зендая представи Challengers в Сидни, тоалетът - убийствено добър

Celebrities преди 18 часа

След впечатляващите предпремиерни изяви за втората част на "Дюн", Зендая започна промоционалното турне на нов филм - Challengers на Лука Гуаданино, в който играе главната роля. На червения килим в Сидни актрисата се появи с нов цвят на косата и в рокля Loewe, създадена специално за нея от дизайнера на марката Джонатан Андерсън.