Fall 2019 Menswear: Iceberg

Fall 2019 Menswear: Iceberg

Италианско-британска приказка за планината...

Новото Fall 2019 Menswear на Iceberg разказва приказка за планината и ваканцията. Съчетавайки италианския произход на марката и британските корени на дизайнера Джеймс Лонг, колекцията получава съвсем различен и нестандартен образ.

Изследвайки стила на италианците, които се забавляват по върховете, креативният смята, че онова, което липсва е смелостта и модното изразяване, вместо помпозното и леко кичозно обличане. Лонг създава цялото на база на спортното, ежедневно и по-малко формално облекло.

Творейки в посоката на семпли форми и ежедневни силуети, британецът вкарва доза английски ексхибиционизъм и разнообразие. Предложението, освен че е сътворено на базата на графична и цветова смесица, се отличава с богата, но никак натрапчива детайлировка, с доза луксозност и италиански чар.

Зимните, наподобяващи на ски визии, аутфити, са създадени от задържащи топлината тъкани, между които дребни по структурата плетива, промазки, пухкави пълнежи и кожи. За по-силна модна интерпретация на алпското ансабмлите перфектно биват завършени с аксесоари на същата тема - шалове, ски очила, шапки, ластици за глава и ботуши.

Относно цветовете, Лонг, бидейки англичанин, няма задръжки в създаването на гама. Предложението е изградено на базата на възможно най-много ярки цветове, които освен като дюс биват представени под формата на разнородни графични и шрифтови десени и щампи.

Италианската с британски чар, алпийска колекция на Iceberg, в галерията горе>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia