We love: Кая Гербер за Jimmy Choo

We love: Кая Гербер за Jimmy Choo

fashion news...

За новата година 17-годишната Кая си пожела динамично развитие за модната си кариера и ето, че го получава още в първите дни на 2019-та.

Красивата щерка на Синди Крофорд стартира януари с цели две рекламни кампании: за Stella McCartney с Кейт Мос и фотосесия за Jimmy Choo.


Кая е лице на пролетно-лятната кампания на легендарната марка, нещо, което стана известно още в средата на декември миналата година. Кадрите, дело на иконичния Стивън Мейзъл, дебютираха из мрежата, а скоро и по печатните модни издания.
Фотосесията е заснета в минималистичен стил, а причината - "Не искахме нищо да отвлича зрителя от възхищението към модела и новите продукти на Jimmy Choo", казват от модната къща.Кампанията набляга върху новите: чанта Helia, спортни обувки Raine, както и ограничени бройки тениски и сучиъри създадени в сътрудничество с M/M Paris.


"Изключително много се радвам да съм част от този проект и мисля че самочувствието, което марката Jimmy Choo се опитва да даде на всяка жена е особено приятно", споделя Гербер за работата си с продуктите на малайзийския дизайнер.Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.