Следва

Мама, я ВЛЮБИЛАСЬ

We love: Кая Гербер за Jimmy Choo

fashion news...

All fashion преди 5 години

За новата година 17-годишната Кая си пожела динамично развитие за модната си кариера и ето, че го получава още в първите дни на 2019-та.

Красивата щерка на Синди Крофорд стартира януари с цели две рекламни кампании: за Stella McCartney с Кейт Мос и фотосесия за Jimmy Choo.


Кая е лице на пролетно-лятната кампания на легендарната марка, нещо, което стана известно още в средата на декември миналата година. Кадрите, дело на иконичния Стивън Мейзъл, дебютираха из мрежата, а скоро и по печатните модни издания.




Фотосесията е заснета в минималистичен стил, а причината - "Не искахме нищо да отвлича зрителя от възхищението към модела и новите продукти на Jimmy Choo", казват от модната къща.



Кампанията набляга върху новите: чанта Helia, спортни обувки Raine, както и ограничени бройки тениски и сучиъри създадени в сътрудничество с M/M Paris.


"Изключително много се радвам да съм част от този проект и мисля че самочувствието, което марката Jimmy Choo се опитва да даде на всяка жена е особено приятно", споделя Гербер за работата си с продуктите на малайзийския дизайнер.



More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 2 дни

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.