Следва

Колко и какво ще получи бившата на неверника Безос?

Скандалът Безос: Коя е любовницата на най-богатия мъж в света?

lets talk about...

Celebrities преди 5 години

В окото на медийната буря стана ясно, че собственикът на Amazon - Джеф Безос, се развежда със съпругата си Макензи след 25 години брак.


Причината? Оказва се, че 54-годишният най-богат човек в света върти страстна афера с 49-годишната бивша водеща и актриса Лорън Санчес.


Джеф и съпругата му Макензи

Интимни съобщения между двамата, писани 9 месеца преди Джеф да обяви раздялата със съпругата си Макензи, вече обикалят мрежата, а преди да се потопим в сексуалните им приключения, в редовете по-долу ще разберем интересни факти от живота на новата на Безос>>>


Лорън Санчес е родена на 19-ти декември 1969 година в Ню Мексико. Във вените й тече гореща мексиканска кръв, а визията й е повече от знойна. След като завършва училище, брюнетката се мести в Лос Анджелис, където постъпва в колеж и започва да се опитва да се занимава с журналистика. По време на обучението си, Лорън показва отлични резултати, благодарение на които получава и стипендия за обучение в Университета в Южна Калифорния, където специализира в областта на медийните комуникации.

След дипломирането си, Санчес работи като асистент в американския телевизионен канал KCOP-TV. Амбициозната млада мексиканка обаче много скоро достига до позицията на кореспондент и именно оттам ТВ кариерата й тръгва само нагоре.

През 2005 година красавицата става водещ на танцовото риалити шоу "Мислиш си, че можеш да танцуваш", но й се налага да напусне заради бременност. В момента "звездата" не се появява често на телевизионния екран, но от време на време си припомня журналистическото минало и се показва в различни развлекателни програми.

Успоредно с ТВ кариерата си, Лорън се опитва да влезе и в киното. Брюнетката има роли в над 20 филма, сред които "Тед 2", "Фантастичната четворка" и други.

От няколко години насам Санчен има лиценз за пилот на хеликоптер и собствена компания - Black Ops Aviation, която предоставя производствени услуги за заснемането на авиационни филми.

Благодарение точно на тази компания красавицата се среща и с най-богатия човек на света, чието състояние се оценява на 137,4 милиарда долара. Джеф Безос се обръща към компанията на ексводещата, за да снима от въздуха частния си авиокосмически офис Blue Origin.


Лорън и Патрик

Преди да попадне в обятията на собственика на Amazon, 49-годишната мексиканка се среща със спортиста Тони Гонзалес, от когото има и син. Романсът им обаче не продължава дълго и след него, през 2005-та година, Санчес се жени за холивудския бизнесмен и агент на звезди като Крисчън Бейл и Мат Деймън - Патрик Уайтсел, на когото ражда две деца.


Редно е да отбележим, че семействата на Лорън и Джеф са близки приятели и често посещават заедно различни звездни събития. За момента не е известно кога точно е започнал вихреният роман между Безос и Санчес, но запознати издават, че двамата са особено близки в последните няколко месеца. Стимул за тайната им връзка са проблемите в брака на водещата - според клюките Лорън и Патрик са разделени от дълго време, въпреки че са правили опити да спасят отношенията си, докато тя разпраща голите си снимки на Безос.

"Джеф и съпругата му Макензи също започнаха да се отдалечават един от друг. А тя дори разбра за романса с Лорън, така че новините за изневяра не са изненада за нея", издава близък до разпадналото се семейство на Безос.



Джеф и жената с която споделя 25 години от живота си - Макензи, всъщност се срещат през 2003-та година, когато тя е избрана за един от първите служители на компанията Amazon, чиято пазарна стойност в момента е близо 811 милиарда долара, повече от всяка друга публично търгувана компания в САЩ. Наскоро Amazon надмина Microsoft по пазарна капитализация. На стоковата борса акция на фирмата на Джеф Безос върви за близо 2 хиляди долара.



Богаташът обяви публично развода си малко след като таблоиди го изболичиха с куп снимки от изневярата му с Лорън и скъпите им пътувания, а именно онзи ден. Поради липсата на предбрачен договор, Макензи ще получи 50% от богатството на Безос, което автоматично ще я превърне в най-богатата жена на планетата.

Джеф и Макензи се женят през 1993 година, година преди той да създаде Amazon, която започва от граж в Сиатъл. И двамата завършват Пирнстън. Разделянето на активите на богаташът ще бъде сложно, тъй като и той и екс половинката му ще продължат да се занимават със съвместните си начинание или поне така гласи общото им изявление.

"Изключително щастливи сме, че се намерихме и сме дълбоко благодарни за всяка една от годините, в които сме били женени", гласи част от написаното по повод развода, който по нищо не се предвещаваше, тъй като последно Безос и съпругата му бяха особено страстни по време на семейна ваканция в Италия.

Джеф и Макензи имат четири деца - трима синове и дъщеря, осиновенa от Китай.




Джеф и съпругата му Макензи

За момента собственикът на Amazon и любовницата му Лорън не са коментирали официално връзката си. Из западните медии продължават да се появяват какви ли не клюки, подобно на любовните съобщения между двамата, но по всичко личи, че това грам не пречи на Безос и Санчес, които са се отдали на романтични пътешествия по света с частния самолет на Джеф.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 23 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 19 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.