Следва

Петъчна доза секс: Джеймс Мидълтън

Колко и какво ще получи бившата на неверника Безос?

money talks...

Celebrities преди 5 години

Изневярата, а и последвалият развод, на най-богатия човек в света, главата и двигателят на Amazon - Джеф Безос, разбуни сериозно духовете.

Оказва се, че богаташът развали 25-годишния си брак с Макензи заради знойната 49-годишна мексиканка Лорън Санчес, за която ви разказвахме повече ТУК!

Съвсем скоро екс съпругата на основателя на Amazon може да стане най-богатата жена в света. Състоянието не Безос се оценява на 137 милиарда долара и, според законите на щата Вашингтон, той ще бъде задължен да плати на бившата си жена точно половината - 68,5 милиарда долара.




Така Макензи ще стане около 26 пъти по-богата от Опра Уинфри и близо 100 пъти по-заможна от кралица Елизабет II. В допълнение на банковата си сметка, съпругата и неверникът Безос ще трябва да разделят и шест луксозни имения в САЩ поравно.

По-интересното е, че след разделянето на собствеността, Джеф ще изгуби статута на най-богат в света и ще отстъпи първото място на Бил Гейтс, чието състояние се оценява на около 90 милиарда долара.

Съпругата на Безос - Макензи, играе важна роля в създаването на Amazon през 1994 година. Тя е един от първите служители на интернет услугата и се жени за Джеф година преди той да създаде компанията от гаража си в Сиатъл.

Макензи и Безос се запознават по време на интервю за работа, след което тя го кани на обяд. След едва три месеца срещи двамата се сгодяват, а още три месеца по-късно се и женят. Тогава тя е на 23, а той на 29.


Освен с Amazon, Макензи се занимава още с писане и благотворителна организации. Брюнетката има две издадени книги зад гърба си и успешно основава и ръководи сдружение против насилието в училище, и съвсем скоро ще измести наследницата на Walmart Алисън Уолтън от първото място в класацията за най-богата жена в света.

More Celebrities

Зендая представи Challengers в Сидни, тоалетът - убийствено добър

Celebrities преди 17 часа

След впечатляващите предпремиерни изяви за втората част на "Дюн", Зендая започна промоционалното турне на нов филм - Challengers на Лука Гуаданино, в който играе главната роля. На червения килим в Сидни актрисата се появи с нов цвят на косата и в рокля Loewe, създадена специално за нея от дизайнера на марката Джонатан Андерсън.