Следва

Многоцветен Гъливер краси витрините на Louis Vuitton

Годината на прасето: Piggify от Gucci

cuteness overload...

All fashion преди 5 години

Микеле си е Микеле, и каквото и да прави - винаги ще е потресаващо вълшебно с лек привкус на ексцентризъм.

Противоречивият креативен на Gucci пусна специална капсулна колекция в чест на Годината на прасето по китайския календар. Дизайните включват изображения със символа на животното, включително и рисунки на Трите прасенца, дело на самия Уолт Дисни.



Дрехите са включени в нова, ултра яка, рекламна кампания, чиито кадри са дело на фотограда Фрак Лебон. На снимките, ситуирани в Ню Йорк, модели са в богато украсени стаи в компанията на малки прасенца като домашни любимци.


Това не е първата кампания на Gucci с животинки. Наскоро Микела избра да представи круизната си колекция за 2019-та година под формата на своеобразен фоторазказ за историята на Ноевия ковчек. Модната къща стартира и кампания с мъжките си костюми, в която Хари Стайлс позираше с малки прасенца и агънца.




More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 3 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 21 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.