Седмичен ХОРОСКОП - 14.01 - 20.01

Astro преди 5 години

Меркурий и Сатурн образуват съвпад с Козирог на 13-ти януари, продължаващ до 18-ти същия месец, който започва с разговори за прекратяване на безполезен и нежелан аспект от настоящето. Налице е впечатляващо качество в работа по време на съвпада на Меркурий и Сатурн, правейки аспекта благоприятен за ораторите и писателите, за да вдъхновяват, инициират и улавят жизненоважни мисли. Вероятно ще се появят новини относно края на определена цикличност.

Юпитер в Стрелец и Нептун в Риби образуват квадратура с по-голяма продължителност от тази на първия за седмицата аспект - 13 януари - 1 март. Юпитер представя чувството за просперитет и експанзията в нови сфери на възможности, постижения и удовлетворение. Нептун представя вярванията, системите от убеждения и начина, по който духът ни се придвижва в хода на живота. Нептун подчертава собствените си духовност и сила докато е в Риби; представлява установяването на духовните и религиозните вярвания на човечеството. Когато Юпитер е в квадратна позиция спрямо Нептун, ни предизвиква да се справяме с конфликти, които възникват между поминъка и системите от вярвания и собствената ни вяра.

Първа четвърт Луна в Овен от 14-ти януари енергизира настроенията и вдъхновява оптимистично, възходящо и напредничаво поведение. Моментът е благоприятен, ако приложим старание и вдъхновена способност в работата си. Като общо правило настроенията са белязани от увереност, а понякога и от свадливи сили и стремежът да се направи трайно впечатление.

Венера в Стрелец и Марс в Овен образуват тригон в периода от 18-ти до 30-ти януари. Аспектът е страхотен за насърчаване на хармонията в отношенията между мъже и жени. Ще има много вълнение, както и разумна, въображаема или пък грижовна любовна сила на хоризонта. Това е добър момент да опознаете по-добре своя партньор и да започнете да работите върху едно ново ниво на разбирателство и разбиране като цяло.

Меркурий и Плутон са в съвпад с Козирог (18 януари - 26 януари), разкривайки властващите проблеми от живота. За по-големите сили и борби се говори и комуникира по най-различни начини. Областите от живота, които изискват трансформация и жертва, борба и предизвикателство, сега водят до точката на временен застой (в смисъла на престой), където можем да говорим за онези трудности, които са подправили собствените ни герои и вътрешни сили; да се свържем със силата, която ни е създала, е това, за което всъщност трябва да се разговаря.

Хороскоп

Още от Astro