Седмичен ХОРОСКОП - 14.01 - 20.01

Astro преди 5 години

 

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Ако сте родени под знака на Близнаци, това е седмица, в която ще имате разнообразни благоприятни финансови отношения с хора от различни градове и държави. В някои случаи ще имате подобни отношения с нови или непознати хора.

Тъй като изненадите на предстоящата седмица се отнасят до такива събития, бъдете внимателни, когато някой ви разпитва за финанси или ви убеждава да инвестирате в нещо, което изглежда прекалено примамливо поне на пръв поглед.

През седмицата ще имате възможността да се срещнете с различни хора, повечето от които ще ви изпълнят с положителни емоции. Възможно е да получите важна и полезна информация чрез тях или важни съвети, предложения и оферти. Накратко, комуникацията ви с хората тази седмица ще бъде важна за социалния и професионалния ви живот.

Неприятно събитие през седмицата не е изключено – възможно е да получите неприятни новини за някого, когото познавате и който вероятно живее в друг дом или на друго населено място. Подобно събитие може да е свързано с инцидент или друга неприятна ситуация.

Вниманието ви ще бъде изисквано в разговор с човек, който има специфични очаквания от вас за конкретна помощ, подкрепа за личностно развитие и всякакъв вид подпомагане в единствено негова полза – преценете добре дали това е благоприятно и за вас, защото не е време за саможертвени и самоотрицателни подвизи.
 

Хороскоп

Още от Astro