Седмичен ХОРОСКОП - 14.01 - 20.01

Astro преди 5 години

РАК 22.06 – 23.07

За представителите за зодия Рак седмица е повече от интересна; успехът и неуспехът ще зависят от вашите собствени действия, решения и постъпки; можете да постигнете много, но може и да останете напълно безучастни, ако се предадете на мързел или разчитате на други да свършат вашите задължения.

Важността и тежестта на предстоящата седмица в големия общ план се определя от шансовете, които ви биват дадени и които съответно могат да бъдат реализирани или пропуснати само и единствено от вас.

Възникват спешни ангажименти около дете или млад човек в семейството ви, което може би ще образува определено напрежение, защото ще се наложи да ги изпълните в екстремно кратък срок от време.

Добре е, че се фокусирате основно върху изпълнението на професионални проекти или задачи, които вече сте започнали, преди да се ангажирате с нови.

Ако сте в процес на промени в работата си, те вероятно ще намерят развитието си тази седмица. Ще получите благоприятни новини, свързани с важна информация за минали събития, провали или грешки. Сега ще добиете една по-ясна представа защо сте изпитали определени събития и кой носи „вината“ за тях.

Уроците или последствията им започват да работят във ваш собствен интерес и полза.

Хороскоп

Още от Astro