Седмичен ХОРОСКОП - 14.01 - 20.01

Astro преди 5 години

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Ако сте родени под знака на Стрелец, това е седмица, в която можете да научите или проследите събития, свързани със сериозните здравословни проблеми на човек, когото познавате много, много добре. По един или друг начин ще се справите със ситуацията, защото сте психически подготвени за някакво развитие; имате ясно изградена представа и това ви помага.

Ако работата ви е свързана с парични средства или финансови документи, бъдете максимално фокусирани, за да избегнете грешки или пропуски, които в някои случаи няма да можете да поправите.

Като цяло седмицата ще ви натовари с повече професионални ангажименти, но очакванията ви за конкретни резултати няма да се реализират. Или поне не на този етап – бъдете търпеливи.
Седмицата е трудна за предвиждане за тези от вас, на които се налага да пътуват. Възможни са някои обрати и неочаквани ситуации – постарайте се да бъдете добре подготвени за всякакви извънредни ситуации.

Едно от добрите събития в предстоящия период е във връзка с дете или младо момиче. Ще има новини или събития, свързани с бъдеща бременност, раждане на дете и тем подобни. За тези от вас, които вече са родители, седмицата представлява възможност за специално представяне или успех на вашето дете.

Хороскоп

Още от Astro