Седмичен ХОРОСКОП - 14.01 - 20.01

Astro преди 5 години

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Ако сте родени под знака на Стрелец, ви предстои седмица, в която може да очаквате развитието на вече започнали събития или някои предварително договорени ангажименти и задачи. Сега обстоятелствата са на ваша страна и ще можете лесно и безпроблемно да реализирате плановете си.

Седмицата ще бъде финансово изгодна, независимо от професионалния ви статут или източници на доходи. Възможни са различни съвместни действия с членове на семейството или други роднини.

Различни събития в семейството на хората, които са предимно приятели ще предизвикат у вас небивал интерес, силно впечатлени или необяснимо вълнение. Помислете защо и открийте отговора си – може би ще бъде полезен в друга по-нататъшна ситуация.

Възможно е до вас да стигнат новини, свързани с годеж, сватба, бременности, раждане на дете и тем подобни.

Периодът е благоприятен за обсъждане или да вземем решение за собствения брак или партньорство, връзка.

Както вече беше отбелязано, седмицата ще бъде финансово изгодна и през тези седем дни може да очаквате разнообразие от новини, предложения или документи, които ще ви помогнат с парични средства по продължение на тази седмица или в близко бъдеще.

Възможно е да се нагърбите с ангажимент, свързан с важен документ, който има значение за дома или имота, който притежавате.

Хороскоп

Още от Astro