Следва

Love to quote: Този филм е за лято в Рая...

The NEW kid in town: COCO Nail Academy!

...едно очаквано продължение…

All About Life преди 5 години

Продължаваме да твърдим, че COCO е усещане, емоция и преживяване. Срещнахме ви и с две невероятни #COCOgirls, чиято енергия и философия напълно доказаха това. 

От скоро в семейството на COCO Dry Bar и COCO Nail House, има нов член и това е COCO Nail Academy, едно очаквано продължение…



Основната идея, заложена зад бранда, е да превърне грижата за себе си отново в удоволствие! С това начало стартират и двата салона – COCO Dry Bar и COCO Nail House в кв. Изток. Вече повече от три години професионални фризьори и маникюристи се грижат за това да откъснат всеки свой посетител от забързаното му ежедневие и да се наслади на моментите за себе си. Нещо, което често забравяме. COCO съчетава професионализъм, преживяване, атмосфера и удоволствие.





Новият дом на COCO се помещава на ул. Козяк, бл. 112 и носи духа на марката. Едно естествено продължение на бранда, което ще позволи на дамите да поглезят себе си но и в същото време ще обучава новите професионалисти в тази сфера.



Гергана Баева
, собственик на COCO споделя повече за идеята на COCO Nail Academy:

„За разлика от повечето нейл академии, в СОСО ще наблегнем на практиката на услугите и на бизнес-маркетинг съвети как един бъдещ професионалист освен да е добър, в това което прави, да може да “продаде” максимално ефективно и успешно себе си на бъдещи работодатели. Ще им покажем как да изградят себе си като марка, да привлекат клиентела и да я задържат. А защо не и как да открият собствен бизнес. Ще вложим цялото си know-how в този проект, енергия и професионализъм.“


Проектът, който се реализира от няколко месеца, официално направи своето откриване на 10.01.2019г. /четвъртък/. На събитието присъстваха медии, блогъри и разбира се много COCO момичета. Сладки изкушения от CO-CO Sweet and More и сгряващи напитки от Едоардо Миролио бяха перфектното допълнение към празничната атмосфера.



Пространството съчетава възможност за професионална грижа за ноктите и кожата на ръцете и краката и в същото време ще бъде лаборатория за обучение на най-качествени кадри.

More All About Life