Следва

ТенденцииТе Пролет/Лято 2019-та: All beige

Fall 2019 Menswear: Prada

Приказката започва в една бурна, лятна нощ на Женевското езеро през 1816 година...

Runway преди 5 години

Точно тази приказка, за Франкенщайн, липсата на любов и голямото му сърце са начална точка за новото предложение на Prada. Госпожа Прада намира вдъхновението си в романтизма, възгледите на човечеството, деликатните аспекти на съществуването, войната и преди всичко любовта в тези фази, изразена като липса и ужас.

Хипотетично и символично, перфектен образ на вдъхновението и е Новия Прометей, представен по наративен начин. Fall 2019 Menswear колекцията, предимно е изградена на базата на стандартното облекло, допълнено от емблематични за модната къща форми.

Оформяйки колекцията си върху дадени параметри, Миуча избира военната униформа, тейлъринга, елегантната дамска визия и спортното поведение, трансформирани в нов образ, характеризиращ се с дарк усещане и Франкенщайн прочит. В духа на темата, креативната завръшва ансамблите с декоративни сърчица, безопасни игли, десени с рози, акцентирана с три колана талия и космати аксесоари.

Цветово, предложението е изградено на базата на възможно най-дълбоките тонове. В гамата на сиви, черни, дълбоко сини и маслинено зелени тонове, допълнението идва с акценти от червено, лилаво, зелено и розово, представени в разнообразни принтове.

Романтичната Франкенщайн колекция на Prada, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 1 месец

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.