Следва

ТенденцииТе Пролет/Лято 2019-та: All beige

Fall 2019 Menswear: Prada

Приказката започва в една бурна, лятна нощ на Женевското езеро през 1816 година...

Runway преди 5 години

Точно тази приказка, за Франкенщайн, липсата на любов и голямото му сърце са начална точка за новото предложение на Prada. Госпожа Прада намира вдъхновението си в романтизма, възгледите на човечеството, деликатните аспекти на съществуването, войната и преди всичко любовта в тези фази, изразена като липса и ужас.

Хипотетично и символично, перфектен образ на вдъхновението и е Новия Прометей, представен по наративен начин. Fall 2019 Menswear колекцията, предимно е изградена на базата на стандартното облекло, допълнено от емблематични за модната къща форми.

Оформяйки колекцията си върху дадени параметри, Миуча избира военната униформа, тейлъринга, елегантната дамска визия и спортното поведение, трансформирани в нов образ, характеризиращ се с дарк усещане и Франкенщайн прочит. В духа на темата, креативната завръшва ансамблите с декоративни сърчица, безопасни игли, десени с рози, акцентирана с три колана талия и космати аксесоари.

Цветово, предложението е изградено на базата на възможно най-дълбоките тонове. В гамата на сиви, черни, дълбоко сини и маслинено зелени тонове, допълнението идва с акценти от червено, лилаво, зелено и розово, представени в разнообразни принтове.

Романтичната Франкенщайн колекция на Prada, в галерията горе>>>

More Runway

Louis Vuitton Menswear Spring/Summer 2025

Runway преди 3 дни

Може да изглежда като репетиция за Олимпиадата през 2024 г., която е на път да започне във Франция, но това беше мъжкото шоу на Louis Vuitton Le Monde est à Vous (Светът е твой), водено от (изявено) Фарел Уилямс, придружен от симфоничен оркестър и хор, соул певците Tems и DJ Waffles.  

Dior Resort 2025

Runway преди 2 седмици

За новата колекция на Dior Мария Грация Кюри избра за отправна точка Шотландия, главната жена (дизайнерът последователно се ръководи от дневния ред на жените) е кралица Мери, точното място - пътеките и стълбите на градините на замъка Дръмънд, „най-добрите терасирани градини в света“, както признават експертите.