Следва

#ootd: Току-що станах, не ме закачай

ТенденцииТе Пролет/Лято 2019-та: All beige

nude...

All fashion преди 5 години

Неутралната бежова палитра официално се намества като основна такава за случващото се на модния подиум за сезон Пролет/Лято 2019-та. Британският Vogue дори измисля специално име, кореспондиращо на темата и то е "модерни овесени ядки", което, признаваме, дава необходимата доза хумор по иначе по-зрялата и дори строга цветова тема.


Burberry


Chloe

Почти всеки един от брандовете, показали своите колекции по време на модния месец, заявяват своето пристрастие по гамата. А в това число попадат както очакваните имена като Max Mara, така и много други, доверяващи се по принцип на съвсем различна палитра. Ако италианската къща по подразбиране се движи около неутралните кемъл и бежови тонове, то за новия сезон истинско визуално удоволствие доставя цялостният ефект, постигнат чрез наслояване на съвсем контрастни материи в един и същ тон, както в случая това са винил, камилска вълна, кожа и коприна.


Dior

С подобен успех се радва и колекцията на Рикардо Тиши за Burberry, в която той отдава почит на иконичния за къщата тренч и съответно всеки един от дизайните носи някаква препратка от дизайна и съответната бежова гама. Такъв е и случаят с "балерините" на Dior, които завладяват подиума със своята чистота и нежност в уж семплите, но безупречни в материята и изработката си елементи.


Awake

Популярната палитра не се отнася единствено до един или два тона, тя приютява топлите пясъчни или дори леко бронзови тонове, студените крем и пудра, всичко около бежовото и стига чак до по принцип радващото се на успех каки.

Основните силуети, в които се побира, са женствени и свободни, а минитата са почти изключени. Кройките са приспособени за ежедневието на силната и модерна жена, чиято концепция сама по себе си е акцент в развитието тенденциите за сезона>>>


Gabriela Hearst


Jil Sander


Marni


Max Mara


Miu Miu


Roksanda


Salvatore Ferragamo


Sies Marjan


Sonya Rykiel


Stella McCartney


Tom Ford

More All fashion