Следва

Dare U: Вежди като БЕЗ вежди

Teenage Dream

IT makeS me feel like I'm living a teenage dream...

Face преди 5 години

С какво се обяснява Тийнейджърската мечта? Добра работа? Перфектен гардероб? Безкрайни купони? Купища приятели? Безброй приключения? Не. Тийнейджърските терзания и пориви се обясняват със сияйна, гладка, безпроблемна, стегната и хидратирана кожа, за да не се налага нанасянето на още и още пластове всевъзможни мазила и макияжи.

Е, на 20 тази мечта е лесно осъществима. В продължение на следващите 10, 20 и така нататък години обаче сложността на тази поддръжка се изменя и то не в наша полза. За щастие не сме първите, водещи неравносилната битка с времето - не е открит извор на младостта, но затова пък разполагаме с не един и два извора на знания, от които да черпим. Директно от един от тези извори черпим чрез стария и доверен познайник на това бойно поле - Estée Lauder, чиито специалисти събират Tri-Peptide Complex, екстракт от Polygonum, мощни антиоксиданти и UVA/UVB защита в един продукт, за да може кожата да засияе като на 19!

Новата Resilience Multi-Effect колекция е съюзник, защитник и едновременно с това нападател. Накратко: добре е да е в нашия отбор, за предпочитане на сигурно съхранение в козметичния несесер. Resilience Multi-Effect Tri-Peptide Face and Neck Creme SPF 15 и Resilience Multi-Effect Tri-Peptide Eye Creme увеличават съдържанието на колаген, защитават с многофункционална защита, хидратират и възвръщат блясъка на кожата, дават видими резултати като по часовник и какво ли още не.

Е, става съвсем ясно, че новата Resilience Multi-Effect колекция е абсолютен MUST HAVE, ако ще постигаме тийнейджърската или каквато и да било друга мечта... така че ги откриваме ТУК и ТУК за съответно 209 и 126 лева.

Преди да излезете, не забравяйте да изглеждате точно толкова млади, колкото се чувствате!

More Face