Следва

The Iconic Шаде на 60!

Овен или Телец: Каква зодия ще е кралското бебе?

due date...

Celebrities преди 5 години

Вчера принц Хари и Меган посетиха Биркенхед, където бременната херцогиня блесна в colorblock визия от лилава рокля и червено палто.

Разбира се, цяла тълпа посрещна херцозите на Съсекс, задавайки им постоянни въпроси за първородния им наследник. Кралската двойка с охота отговаряше, издавайки няколко любопитни детайла около нероденото бебе.


Оказва се, че Меган е споделила на феновете, че терминът й е насрочен за края на април, но така и не е споменала точна дата. Което ни оставя в чудене зодия Овен или Телец ще е кралското бебе.

Преди месеци официално обявление от Двореца за щастливата новина, че принц Хари ще става баща за първи път, гласеше: "наследникът ще се появи през пролетта на 2019-та", с което остави у всички убеждение, че бебето ще се роди през май месец.

Сега, по всичко личи, че Меган ще роди около дата на рождения ден на третото дете на принц Уилям и Катрин - принц Луи, и кралските братовчедчета, като нищо ще празнуват общ празник под астрологичния знак на Телец.


More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 14 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.