Следва

Уличният стил на звездите: Кежуъл мамата Роузи

The Iconic Шаде на 60!

sixty is the new thirty...

Celebrities преди 5 години

Life's tricky but Sade always helps... Има една единствена Шаде и днес тя става на 60!

Родена на 16-ти януари 1959 година в Нигерия, Хелън Фолашаде Абу е израснала в Англия, където започва да се занимава с мода, а в началото на 80-те и с музика.

Пробива на музикалния пазар благодарение на иконичната Smooth Operator, написана в колаборация с китариста на тогавашната й банда Pride - Стюарт Матюман. Не след дълго, през 1983-та, двамата формират собствена група Sade, а Хелън става толкова известна, че на първото си шоу в клуб Heaven над 1000 човека не успяват да влязат въобще да я слушат. Същата година Шаде и бенд подписват с Epic Records, с които идва и голямата слава.

Първият албум е Diamond Life, който бързо се превръща в най-добре пласиращата се дебютна тава, с интернационални продажби от на 6 милиона копия. Следва Promise, който става мултиплатинен и печели на групата Grammy за "най-добър артист".

Останалото... то е изконно, както за музиката, така и за всичко! Sade at her best дори и на 60! Черпим ви по този повод с винтидж кадри на иконичната певица в галерията горе>>>

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 2 дни

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.