Следва

Put a clip on it: Върджил пуска нова

By the lake Como: Опасно привличане

legs for days...

All fashion преди 5 години

Айфеловата кула. Черни infinity басейни. Палмови инсталации. Безстрашни изкусителки, разпръскващи водата изпод 15-сантиметровото си стилето. Разточителен блясък. Спомняте си неизмеримо луксозния сетинг в Trocadéro, Париж по време на представянето на пролетно-лятната колекция на Saint Laurent. Не като напомняне, а просто за да й се насладим още веднъж и да можем да направим паралел, разглеждаме колекцията Пролет/Лято 2019-та в галерията горе>>>

Рекламната кампания, придружаваща въпросната колекция, е предметът на обсъждане днес: копираме същите богатство, разкош и изобилие и ги преместваме от френската столица право на брега на също толкова романтизираното езеро Комо в Италия. Но леко мрачен, облачен, угнетен бряг - типичният слънчев пясъчен плаж просто не би могъл да допълва толкова комплексно и изразително творенията на Вакарело за Saint Laurent. Този сезон търсим палмови дървета, които гледаме на фона на едно сивеещо се небе, рокли като ризници и едва присъстващи чорапогащници, украсени с преплетени Y, S и L от кристали на глезените.

Моделският каст е като избран за римейк на Evil Under the Sun (по Агата Кристи, участват Джейн Бъркин и Питър Устинов, гледайте го), момичетата са облечени в черно от глава до пети, 80-тарски подплатени рамена, класическото Saint Laurent стилето с отворени пръсти, рокли с високи цепки и дълбоки деколтета, допълнени от ослепителни колиета и огърлици и дълги висящи обеци; косите - хаотично подстригани, почти на посоки, а задълбочените им носталгични погледи отразяват и допълват цялостното, граничещо с депресивно, но изтъкано от лукс и студена красота, настроение на фотографиите, които между другото са дело на легендарния немски фотограф Юрген Телър.

Кампанията принадлежи в музей...

More All fashion