Следва

Put a clip on it: Върджил пуска нова

By the lake Como: Опасно привличане

legs for days...

All fashion преди 5 години

Айфеловата кула. Черни infinity басейни. Палмови инсталации. Безстрашни изкусителки, разпръскващи водата изпод 15-сантиметровото си стилето. Разточителен блясък. Спомняте си неизмеримо луксозния сетинг в Trocadéro, Париж по време на представянето на пролетно-лятната колекция на Saint Laurent. Не като напомняне, а просто за да й се насладим още веднъж и да можем да направим паралел, разглеждаме колекцията Пролет/Лято 2019-та в галерията горе>>>

Рекламната кампания, придружаваща въпросната колекция, е предметът на обсъждане днес: копираме същите богатство, разкош и изобилие и ги преместваме от френската столица право на брега на също толкова романтизираното езеро Комо в Италия. Но леко мрачен, облачен, угнетен бряг - типичният слънчев пясъчен плаж просто не би могъл да допълва толкова комплексно и изразително творенията на Вакарело за Saint Laurent. Този сезон търсим палмови дървета, които гледаме на фона на едно сивеещо се небе, рокли като ризници и едва присъстващи чорапогащници, украсени с преплетени Y, S и L от кристали на глезените.

Моделският каст е като избран за римейк на Evil Under the Sun (по Агата Кристи, участват Джейн Бъркин и Питър Устинов, гледайте го), момичетата са облечени в черно от глава до пети, 80-тарски подплатени рамена, класическото Saint Laurent стилето с отворени пръсти, рокли с високи цепки и дълбоки деколтета, допълнени от ослепителни колиета и огърлици и дълги висящи обеци; косите - хаотично подстригани, почти на посоки, а задълбочените им носталгични погледи отразяват и допълват цялостното, граничещо с депресивно, но изтъкано от лукс и студена красота, настроение на фотографиите, които между другото са дело на легендарния немски фотограф Юрген Телър.

Кампанията принадлежи в музей...

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 7 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.