Следва

Тайната градина: 3-те, които не знаехме за Стефан А. Щерев

Bun in the oven: Майли & Лиъм ще стават родители

congrats!

Celebrities преди 5 години

Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт ще стават родители.

Според клюките 26-годишната певица и 29-годишният актьор, които наскоро вдигнаха тайна сватба, са в очакване на първородния си наследник.


"Тя е на седмото небе от щастие. Той вече каза на семейството си, а доколкото всички знаем бебето ще е момиченце", издава близък до американската поп звезда и австралийския актьор.

Майли и Лиъм планират да отгледат детето си в родната му Австралия или по-точно Байрън Бей, където живее братът на актьора - Крис Хемсуърт, съпругата му Елза Патаки и трите им деца.

"Байрън Бей е като втори дом за Майли. Тя и Лиъм често са на гости при брат му и вече оглеждат недвижими имоти в близост до Крис и Елза", споделя още близкия на звездната двойка.

И въпреки че папараци вече нащракаха Сайръс със съмнително широки дрехи и овално коремче, то певицата все още отрича да носи детето на Хемсуърт.

"Не съм бременна, но е вълнуващо да чуя, че всички се радват за нас... ние също сме много щастливи! Развълнувани сме за тази следваща глава от книгата на живота ни. А, сега, всички ме оставете на мира и се върнете към това да лайквате известното яйце на Instagram", написа Майли, а ние определено не й вярваме, под снимка с колажирано яйчице на корема й, публикувана в социалната мрежа.

Изпълнителката и сексапилният актьор се срещнаха през 2010 година - на снимачната площадка на филма The Last Song. Двойката претърпя раздяла три години по-късно, но през 2016-та отново се събра. Малко преди изминалите коледни празници Майли и Лиъм изненадаха всички, като обявиха, че най-сетне са си казали заветното "Да" на интимна церемония в дома им в Тенеси.

More Celebrities