Fall 2019 Menswear: Fendi

Новото предложение на италианската емблема за кожена галантерия, Fendi, е свързано с реална приказка от живота на твореца, а същевременно и наследника, Силвия Вентурини Фенди. Обръщайки внимание на спомените от 1965 година, дизайнерката тогава на 5-годишна възраст, за първи път среща талантливия и млад дизайнер Лагерфелд. 

Акцентирайки срещата в Casa Fendi в Рим, Вентурини Фенди, обръща внимание на стила, поведението и начина на мислене в моден аспект на единствената й представа за Fendi мъж, Карл Лагерфелд. Сходно с вдъхновението, креативната кани Карл да стане част от Fall 2019 Menswear колекцията със собствени дизайни.

В духа на модната икона, предложението е изградено на базата на класически форми, чиста линия и ясен силует, разчупени чрез игра с пропорции, стилистики и неконвенционални съчетания. В множеството, внимание привличат майсторки изработеният тейлъринг, дизайните със спортно поведение, актуалните шапки, изисканата кожена галантерия и ъпгрейднатата, в мъжки стил Fendi Baguette чанта.

Цветово, колекцията е изградена на базата на неутралните бежови, сиви, дълбоко сини и черни тонове, акцентирани с наситен, червен нюанс. Силвия Вентурини Фенди, сантиментално използва стари писма, картинки и скици от Карл, представени като графични щампи и десени върху модните продукти.

Изпълнената с емоции, интерпретирани по моден начин, колекция на Fendi, в галерията горе>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia