Fall 2019 Menswear: Emporio Armani

Колекцията на характерната със силна доза елегантност линия Emporio Armani на Armani, предлага изискани визии за града и планината. Новото предложение е изградено на базата на мултифункционалното облекло.

Дизайнерът, Джорджо Армани, създава колекция от няколко секции, които трудно бихме могли да разделим категорично, заради плавното и майсторско преминаване от една в друга. Началото е ориентирано към ежедневните визии, предимно изградени върху класическа основа, след което преминават към по-формалния прочит. Към края, новото Fall 2019 Menswear на линията Emporio Armani, представя изцяло спортни, снежни с елегантен завършек, визии от подлинията EA7, като финалът е резервиран за елегантни и вечерни, с деликатна мистичност ансамбли.

Анализирайки глобално, цялото е сътворено от перфектен тейлъринг, изискани силуети, строга линия и елегантна форма, обогатени със спортен завършек. Разглеждайки представеното, както за мъжете, така и за дамите, визиите са изработени от висококачествени тъкани, а силно внимание привличат скулптурираните до перфектност предложения от изкуствен, имитиращ натурален, косъм. Сходно на поведението, аксесоарите са решени в същата стилистика, адекватни за града и планината.

Цветово, Джорджо аранжира колекцията си в гамата на дълбоките сиви, сини и черни нюанси, допълнени от неутрални бежови и бели тонове, акцентирани с повръхности в драматично червено. Освен играта с емблематичните за дизайнера райета, колекцията се отличава със силен, сребърен блясък от кадифените тъкани, както и няколко ансамбли с ириденсцентни оттенъци.

Елегантно-спортната колекция на Emporio Armani, в галерията горе>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia