Следва

Риана & LVMH пускат нов бранд?

Pre-Fall 2019: Alberta Ferretti

Алберта Ферети е една от малкото дизайнери, които осмеляват да се дистанцират от така наречената улична мода и осезаемото й влияние над случващото се в дизайн сцената сега.

Runway преди 5 години

Тя дори застава със следното заявление по време на представянето на новата pre-fall колекция на едноименния й бранд: "Като дизайнер моята цел е да доведа модата на улицата, а не улицата в модата. Създавам тази многопластова колекция за съвременната жена, която търси красиви дрехи, отговарящи обаче на динамичния лайфстайл."

С това ясно заявление дизайнерката предоставя много добър line up от равни дози ежедневни предложения и нейните разпознаваеми романтични вечерни рокли. Казаното става реалност с включване от широк набор удобни елементи като тесни ботуши над коляното с квадратно връхче и невисок ток; красив тренч, наподобяващ наметало; уютни пуловери; панталони с висока талия и превъзходни блейзъри; но и още кежуал сиви прави джинси с много висока талия.

Цветовата палитра в основата си е ориентирана около топлите земни тонове на бежово, ръжда и охра, но в развитието на колекцията преминава към богатите сребърни оттенъци на луксозните пайети, както и задължителното черно, поместено в лееща се коприна и сложна дантела.

Колекцията на Alberta Ferretti, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.