Следва

Buzz + Jordan + :PM club = незабравимо парти!

Тайната градина: 3-те, които не знаехме за Стефан А. Щерев

Ммм...

Video преди 5 години

Мислим си, че знаем всичко, но "Аз знам, че нищо не знам!"  е констатация на Сократ, с която напълно сме си паснали във времето.Ами, да, не знаем всичко, то не е и нужно, с леки изключения, като например случаите на много ХУБАВИ мъже, за които ИСКАМЕ цялата налична информация. Сега!

Нова рубрика, "стар" мъж /С.Щ. е на божествените 44, изглежда на 43, и те много му отиват, но ние и на 304 го взимаме на минутата/ плюс три неща, които никога не сме знаели за него и един Huawei Mate 20 Pro, за да знаем, виждаме и улавяме повече. 

Стефан А. Щерев, с перчема, огъня в погледа, медала за храброст, окачен собственоръчно отляво на жилетката и трите ТАЙНИ, за които не знаехме... Следва! 

Да не забравяме, че сред тайните страсти на С.Щ. е списването и попълването с нови... уши на куриозния му блог, в който със сигурност трябва да надникнете, преди да видим и останалите в новата ни рубрика Тайната градина>>>Стефан А. Щерев,  you are sexy and we know it, а трите, които не знаехме, а толкова ни харесва да знаем за теб, СА:Уловихме харизматичния Стефан в кадрите по-горе,  благодарение на Huawei Mate 20 Pro, който освен изкуственият интелект (ИИ) си има и тройната основна камера (40MP, 20MP и 8MP), разработена в партньорство с експертите във фотографията Leica. И е истинско бижу за мобилна фотография!

More from View Sofia

Летопис на смутното време: Александър Христов

Interviews преди 4 години

"Летопис на смутното време", като романа на Вера Мутафчиева, е една поредица, която цели да систематизира настроенията в това особено, смутно време, в което се намираме в момента. Тук ще видите и прочетете посланията на прекрасни хора, на чиято емоционалност разчитаме и в чиито усещания вярваме; ще ни споделят как усещат момента, как си представят, че ще минем през него, какво е най-важното, кои са устоите, какво препоръчват, как виждат нещата след ступора. Какво ще се промени, какво трябваше да се промени, кои са позитивите в тази непреживявана от никой съвременник ситуация. Нека си дадем надежда и да структурираме заедно проблема така, че да излезем от това по-устойчиви и по-мислещи, по-съчувстващи и по-смирени!

"Без пари си нищо": старо интервю с Алина Кабаева предизвика полемики

Celebrities преди 4 месеца

Старо интервю с олимпийската шампионка по художествена гимнастика Алина Кабаева се обсъжда онлайн. Видеото, заснето през 2003 г., е открито в YouTube канала на журналиста Павел Егоров, дигитализиран от видеокасети.  

More Video