Следва

Петъчна доза секс: Хорхе & Еду

Buzz + Jordan + :PM club = незабравимо парти!

Buzz и DJ Doncho са главните отговорници за партито, посветено на баскетболиста и приноса му в стрийт културата...

All About Life преди 5 години

На 17-ти януари :PM club и Buzz посрещнаха най-запалените почитатели на Jordan на парти, посветено на легендата Майкъл Джордан.

Клубът се превърна в арена на NBA и се изпълни със стотици от най-големите фенове на баскетболиста и марката у нас. За партито се погрижи DJ Doncho, който е част и от новосформирания Buzz crew и един от заклетите фенове на Jordan.

Очевидно бе, че за гостите дрескодът не е бил предизвикателство, защото голяма част от тях бяха подготвени с MJ23 и нямаха търпение да се забавляват и позират пред фотографа на Buzz.



Точно в 2:00 часа на един от гостите, спазил дрескода, :PM и Buzz подариха специална награда ваучер за покупка на чифт обувки Jordan в магазините на Buzz.


Повече от 30 години почитателите на MJ растат лавинообразно и тази тенденция не отслабва и досега. Някои са го гледали, още докато играе, други тепърва се влюбват в него и едноименните кецове, но ефектът е един и същ – всички завинаги се превръщат във фенове и на баскетболиста, и на марката.





За почитателите си Майкъл Джордан е емблема и е този, който изисква вниманието на зрителя. Стилът му е отличителен, разпознаваем и няма как да го сбъркат с друг. Също като MJ и едноименната му колекция кецове се появява пред публиката с гръм и трясък. Черно-червената комбинация нарушава законите на лигата и политиката за официалния екип. Той получава глоба от 5000 долара всеки път, когато излиза с тях на терена, но така се ражда легендата на кецовете.

Jordan са вдъхновители на музиканти, спортисти и превръщат всеки, който ги носи, в звезда на терена и на улицата. Те са разнообразни и грабващи окото, а феновете познават историите на моделите, спецификите им и какво ги отличава един от друг. Именно за тях беше и вчерашното парти.




 

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 22 часа

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 4 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.