Бил Мъри и София Копола екипно отново: 16 години по-късно

Бил Мъри и София Копола екипно отново: 16 години по-късно

Отново заедно <3

Бил Мъри и София Копола не са работили заедно от заснемането на гениалния Lost in Translation (Изгубени в превода) през 2003-та насам, което са си цели 16 години. Арт дуото се събира по повод на продукцията On The Rocks, продуцент на която ще бъде същата филмова компания, поради чиято заслуга се радваме на Moonligt и Hereditary.

По данни на Hollywood Reporter, историята ще проследи Мъри в ролята на баща - абсолютен плейбой и абсолютно безпардонен в поведението си, а Рашида Джоунс ще видим като дъщерята също и млада майка, опитваща се да възроди връзката им. Баща и дъщеря, заедно се впускат в приключение да "проучват" тайните и загадките на Ню Йорк. Звучи сякаш плейбоят ще бъде самият Мъри, а и защо не?! С успехът на Изгубени в превода, само може да гадаем на какво ще ни направят свидетели Мъри и Копола този път.

On The Rocks ще бъде първият филм от доста време насам, плод на съвместната работа между студио А24 и Apple, откакто технологичната компания обяви старта на собствена стрийм платформа и вече започналата работа по проекти с Дженифър Анистън, Стивън Спилбърг и Рийз Уидърспуун. Stay tuned>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.