Следва

Fall 2019 Menswear: Tom Ford

Завръщане в бъдещето: Fiorucci, звездата на 70-те

Правим обстоен оглед на всичко случващо се зад кулисите на голямото завръщане на емблематичния 70-тарски бранд Fiorucci на модната сцена, режисиран от Исаак Лок и идващ със заглавието You Will Be With Us in Paradise...

All fashion преди 5 години

Въпреки че култовия за 70-те лейбъл някога бива описан като "дневното Студио 54", - благодарение на щедрото изобилие в уникалните си бутици, привличащи погледите и вниманието на Анди Уорхол, Мадона и Жан-Мишел Баския - през 88-ма намира своя край и то съвсем без време.

След като си беше нищо-повече-от-хубав-спомен за повече от 30 години, се обяви, че Fiorucci се завръща на модната сцена, закупен от предприемаческото дуо Стефан и Джейн Шафър през 2015-та. Историята сама по себе си бива преразказана в нова филмова продукция, озаглавена You Will Be With Us in Paradise.

Режисиран от Исаак Лок и продуциран от M2М, трейлърът проследява приключението на Шафър дуото. Окончателното завръщане на лейбъла се бележи през 2017-та, а филмът показва какво се случва през двете години, в които Стефан и Джейн стигат дотам, включващ и някои специални появи на модни ветерани и дългогодишни Fiorucci фенове.

"Fiorucci беше пулсът на града", разказва Даян фон Фюрстенберг в трейлъра, разглеждащ трудностите на възраждането на иконичния бранд, една от които е изчезването на половината от дрехите непосредствено преди грандиозното откриване. "Интересът ми никога не е бил към бранда сам по себе си, а повече към това, което символизира", споделя пък Исаак Лок. "Към това, че бива съживен 40 години след приключването на една цяла ера и към невероятния екип, заел се с тази нелека задача."

Гледаме трейлъра ТУК>>>

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.