Следва

Forever&Ever: 10 + 1 модни съкровища, наследството на Диор

ТенденцииТЕ Пролет/Лято 2019: Yellow Sorbet

лимон.

All fashion преди 5 години

Независимо дали можем да се похвалим с набито око, или не, присъствието на жълтите тонове на котешката пътечка за следващия сезон, е неоспоримо. Много повече от това дори, жълтото съвсем буквално присвоява колекциите на най-изявените имена в модата сега и ги прави свои.

Като абсолютен доминант сред цветовите тенденции за сезон Пролет/Лято 2019, слънцето като цвят измества букета от пастели на розово и лавандула, на които се радвахме миналия летен сезон, за да се потопим в една изцяло монохромна палитра.


Gucci

Нюансите варират от по-нежните и обрани в естетиката си пастели, до много ярки и почти неонови такива, подобно на Алесандро Микеле за Gucci, който работи изключително в цвят и силует, за да доведе актуалната в момента 80-тарска тенденция до своя пик.


Rochas

Rochas, подобно на Gucci подхожда смело, а перата неизменно придружават творенията на Алесандро Делакуа за къщата. Все така във вечерната естетика са дизайните и на Brandon Maxwell и Pyer Moss, а елегантните асиметрии и нежното драпиране са отличителни знаци.


Oscar de la Renta

От Oscar de la Renta пък ни предоставят интересно стайлинг решение, където тежките бални рокли се носят с равни сандали, увити около глезена, и потопени отново във въпросната слънчева гама.


Max Mara

Дори и строгата Max Mara не може да се въздържи от обаянието на любимия тон и смело потапя не една от визиите във въздействащия монохром.


Carolina Herrera

Уес Гордън за Carolina Herrera пък умело слива модернизма на сегашното време и елегантността, закодирана в ДНК-то на къщата в симфония от ярки обеми с релевантно звучене, които въздействат със силен послевкус.


Altuzarra


Balenciaga


Brandon Maxwell


Ports 1961


Pyer Moss


Roksanda


Sies Marjan


Sonia Rykiel


Ulla Johnson

More All fashion