Следва

It's OVER: Адриана и Метин се разделиха

Двойка ли са Брад & Чарлийз?

couple alert...

Celebrities преди 5 години

Слухове отвъд Океана упорито носят, че Брад Пит се гушка не с кого да е, а именно с дългогодишния враг на Анджелина Джоли - Чарлийз Терон.

Според мнозина, сближаването на 55-годишния актьор и 43-годишната му колежка е благодарение на сътрудничеството им с марката Breitling. Пит и Терон участваха в рекламна кампания на часовниците миналата година.



"Преди шест месеца те прекарваха сериозно време заедно на снимачната площадка", издава запознат, потвърждавайки предположенията.

Други версии твърдят, че романсът между Брад и Чарлийз е започнал през края на декември, а главен виновник е бившият на Терон - Шон Пен, който запознал влюбените гълъбчета.

Припомняме, че през септември 2016-та Пит се раздели кърваво с Анджелина Джоли - разводът на кино двойката продължи няколко години. През изминалата година се твърдеше, че Брад има няколко афери, но актьорът така и не коментирал информацията за нито една от тях.


More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 13 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.