Следва

Конкурсът Баня на годината приема последни проекти за участие до 28 януари

It's OVER: Адриана и Метин се разделиха

the end...

Celebrities преди 5 години

С връзката на Адриана Лима и турския писател Метин Хара е свършено.

37-годишната красавица и 36-годишният турчин са сложили край на близо 2-годишните си отношенията, но все още не са издали причината.


Романсът на двойката започна през лятото на 2017-та - малко след като папараци нащракаха влюбената двойка в страстни целувки.

"Чакам Метин 35 години. Държим се ръка за ръка и живеем новия си живот", написа тогава Лима в социалната мрежа, публикувайки кадър с любимия си.

Връзката с Хара бе най-сериозната на Адриана след като през 2016-та обяви, че слага край на брака си с баскетболиста Марко Ярич, от когото има и две дъщери.

More Celebrities

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 12 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.