Fall 2019 Menswear: Louis Vuitton

Fall 2019 Menswear: Louis Vuitton

стрийт лайфът на Ню Йорк отива право в Париж...

Върджил стартира Седмицата на мъжката мода във френската столица, показвайки не едно, а две ревюта - личния му Off-White и мъжкото на Louis Vuitton. И в същото време: представи художествена изложба, стартира линия бижута и откри магазин за цветя в парижки хотел.

Ще кажем само: Абло, Върджил Абло!

Въпреки всичко гореспоменато, вниманието бе насочено главно към колекцията на Louis Vuitton, първата есенно-зимна и втората като цяло за дизайнера.

Позиционирано в Tuileries Garden, шоуто разказа историята на младо черно момче, което въпреки всичко се превръща в икона чрез музиката, танца и "обикновения си гардероб, който стана необикновен". С две думи изкачването на аутсайдера до върха и своеобразен трибют към творчеството и живота на Майкъл Джексън.

Хронологично, всичко е по местата си: костюмите от 50-те, плисе полите в принтирана коприна, оувърсайз ватираните дрехи в нежните подтонове на сивото и черното, и много, МНОГО ръкавици. Палитрата, съответно представена циклично, както и на първото ревю на Абло за LV, след графитеното стартира от бледо лилаво, преминава през тъмнокафяво, червено и избухнава от спектър от всичките взети заедно. Не липсват, разбира се, и неонови акценти, нито пък монограмни кожени аксесоари, вече иконични за феновете на марката, и съвсем разбираемо - моделите са обути в кецове.

От Ню Йорк до Париж и обратно - с един клик в галерията горе>>> където Върджил пренася ъндърграунд живота на американските улици на френска почва.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia