Следва

Behind every great man is a great woman: Коя е Виржини на Карл?

Всички носят: Fendi Baguette

Кръговратът на модните тенденции е неизбежен, а сегашното присъствие на 90-те години на миналия век и по-конкретно втората част на десетилетието е осезаемо...

All fashion преди 5 години

Това обяснява и логоманията като тенденция през изминалите няколко сезона, и официалното възраждане на дизайнерските винтидж чанти.

The Dior Saddle Bag бе първото подобно явление още през лятото, а сега светкавиците на стрийт стайл фотографите се насочват към един не по-малко известен модел, а именно Fendi Baguette.

Fendi като цяло може да се категоризира като къща, създаваща It модели аксесоари и специално чанти, а логата и силуетите са разпознаваеми в цял свят. Всеизвестното Baguette мини, което в момента отново изживява своя пик, за първи път прави поява през 1996-та, а след това мигновено става неизменна част от гардероба на самата Кари Брадшоу. Оттам нататък, досещате се, славата на малката чантичка става завидна, а силуетът търпи множество интерпретации през годините.

Днес обаче той отново се завръща с гръм и трясък, а десетките страхотни Instagram кадри на модните момичета потвърждават казаното. Кокетната Baguette контрастира страхотно на минималистичния стил, благодарение на изобилието от лога и непрактичния си, леко претенциозен, но много желан силует.

Иконата на 90-те, разглеждаме в кадрите тук>>>

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.