Следва

#ootd: On Wednesdays We Wear Fur

Go Ask Anna: Уинтур отговаря на въпроси на напълно непознати

The Queen speaks...

All fashion преди 5 години

Всичко на всичко ТРИ въпроса, но пак е нещо, що се отнася до главния редактор на американския Vogue - Анна Уинтур.

Кралицата на слънчевите очила и стилно подредения боб отговаря на няколко любопитни запитвания от напълно непознати в интересно видео представено на официалния канал на модната библия.

"Умирам да разбера какво мислиш за Меган Маркъл?" е първият въпрос, на който Анна респективно връща така: "Чух, че кралското семейство е в шок от това, че става толкова рано - все пак Меган е момиче от Калифорния, практикува йога и е свикнала на убийствен работен режим."

"Мисля, че изборът й на сватбена рокля беше брилянтен, софистициран и много шик. Английски дизайнер, работещ за френска къща - нещо, което носеше силно съобщение към света: Не съм от тук, но вече принадлежа на новото място", казва още Уинтур за булчинската рокля, дело на Givenchy, на Маркъл.

Главната редакторка на Vogue признава, че едва ли е най-подходящият човек за въпроси, отнасящи се към signature визията, тъй като от "100 години нося една и съща прическа и едни и същи слънчеви очила", но е искрена, че се вдъхновява от жени, които имат запазена марка и от такива, които експериментират с модни решения.

More All fashion