Следва

Bio Eco Organic: Меган боядисва кралската бебешка стая с ВЕГАН боя?

Уличният стил на звездите: Змийската В. & Спортният Д.

fashion family...
 

Celebrities преди 5 години

Тя, като по моден учебник, а той по хъшлашки лежерно. Виктория и Дейвид Бекъм са перфектната комбинация на стил и спортно усещане.

Папраци нащракаха двойката на романтична вечеря в Ню Йорк - 44-годишната Виктория в типична за нея шик визия в snake print блуза и алени палацо панталони, абсолютно не кореспондираща със съпруга си, който предпочете лежерен спортен стил в лицето на бял тишърт, сив суичър, изтъркани дънки и кожени кубинки.



И въпреки стилистичните особености: все така влюбени и за ръка. Между другото семейство Бекъм се насладиха на компанията на най-големия си син Бруклин и новата му приятелка Хана. Самият младеж, подобно на тате, заложи на небрежен стил - широки сини панталони, черна тениска и карирана разкопчана риза, всичко в комбинация с бели маратонки. Половинката му, обаче, показа доста по-елегантна визия - младата Крос се появи в деним ансамбъл, който допълни с бомбър яке и черни обувки на висок ток.


С две думи, имаме си Copy/Paste - Виктория и Дейвид И по-младите им наследници, не мислите ли?

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 22 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.