Следва

Jazz Age, Бертолучи & много Armani в новата кутюр колекция на италианците

ТенденцииТЕ Пролет/Лято 2019: Polka dots print

Polka-dot мотивът упорито продължава да отстоява своята позиция на модния подиум и за следващия моден сезон...

All fashion преди 5 години

Точките, във всичките си възприятия и настроения, се нареждат сред най-желаните принтове за Пролет/Лято 2019, заедно с леопарда, който също ще дискутираме подробно в един от следващите материали.


Andrew Gn

Във всяка една от големите модни столици кокетният мотив успява да извоюва челна позиция, а благодарение на предразполагащия към експерименти вид, той също така влиза в редица стилови интерпретации. Макар и първоначалното усещане за него да е романтика и 50-тарски рокли, той с лекота се намества и в коренно различни стилизации, в които настроението е меко казано драматично.


Celine

Така 80-тарският гръндж на Celine прегръща идеята и добива по-сложен и елегантен вид с малко намеса от героя ни днес, а Erdem се включват със забележителен прочит, на който заслужава да се обърне внимание.


Erdem


Erdem

Класическият lady-like прочит, разбира се, присъства и то усилено в новите пролетни колекции, а впечатление правят визиите на Dolce&Gabbana, които като царе на максимализма, поставят принта разточително в цели ансамбли, в един от които дефилира и самата Моника Белучи в пълния си блясък.


Dolce&Gabbana


Dolce&Gabbana

Рикардо Тиши за Burberry също се включва с лекота в изисканата линия, представяйки копринени ансамбли от pussy-bow ризи и миди поли в деликатно плисе. И Уес Гордън за Carolina Herrera се придържа към основния замисъл, но едновременно с това съпоставя две монохромни палитри и сблъсква успешно великолепен обем с асиметрия>>>


Burberry


Carolina Herrera


Courreges


Jacquemus


Marni


Max Mara


Moschino


Prada


Regina Pyo

More All fashion