Следва

Павликовски Павел. Носител на Оскар и гост на 23-тото издание на SIFF!

Цели пет дни с Шон Пен!

Шон Пен х5...

Movies & TV преди 5 години

Последният филм от панорамата с лошото момче на Холивуд открива Месеца на Оскарите по филмовия канал на bTV Media Group.

Наричат го лошо момче и скандален, но въпреки това той е един от актьорите за пример в Холивуд – носител на „Оскар“ и с общо пет номинации за престижната статуетка, има още стотина номинации и още толкова награди, подкрепя редица социални каузи.


Mystic River

С „Реката на тайните“ (Mystic River), филмът, който му носи първия Оскар, започва и Месеца на Оскарите по bTV Cinema. Преди това обаче, в четири поредни вечери от 21:00 ч., зрителите ще имат възможността да се насладят на някои от най-добрите ленти с участието на Шон Пен.


The Tree of Life

На 30 януари в „Дървото на живота“ (The Tree of Life), режисьорът Терънс Малик кани новата надежда на Холивуд – Хънтър Макракън, заедно с безспорната звезда Брад Пит. Историята е за семейство от Запада с трима синове, на фокус е животът на най-големия – Джак (Шон Пен).


21 Grams

В „21 грама“ (21 Grams), в четвъртък, актьорската компания на Шон Пен е не по-малко звездна – Наоми Уотс, Дани Хюстън, Еди Марсан, Бенисио Дел Торо, Шарлът Гейнсбърг.


The Gunman

Шон Пен е в ролята на бивш агент на правителствените спецчасти, чието минало започва да го преследва, след като някогашните му работодатели правят опит да го убият. „Стрелецът“ (The Gunman) е на 1 февруари, а в първия ден от уикенда е „Гангстерски отдел" (The Gangster Squad, САЩ), където Шон е безпощадният гангстер Мики Коен, който държи Лос Анджелис в ръцете си.


The Gangster Squad

More from View Sofia

More Movies & TV