Следва

Celine does Couture: Какво видя певицата от първия ред на Alexandre Vauthier

Какво ще си купим от колекцията на Виктория за Reebok?

VB x R

All fashion преди 5 години

Женски, мъжки, унисекс - Вики Бекъм и спортният гигант Reebok представиха съвместна колекция, която преплита вдъхновението на модната дизайнерка и архивите на английската марка.

"Смесих улицата с минималистичната естетика на моята марка, което придаде на дизайните един специфичен вид и усещане", казва Бекъм.

Тишърти, суичъри с качулки и без, спортни панталони, кецове и раници - всичко заснето върху модели от обектива на Mарио Соренти.


Колекцията Reebok x Victoria Beckham вече е в продажба и въпреки че цените й стигат до 450 долара, ние на пръв поглед, моментално, харесахме ТЕЗИ три:


Чорапи с логото на Reebok, за 30 долара, защото точно този аксесоари е must have, вече, за всеки гардероб, а логоманията е наистина навсякъде!

Този размъкнат спортен панталон, за 280 долара, за да върви нещо на портокаловите чорапи и бял тишърт, за 80 долара, защото този моден елемент влиза в употреба винаги и по всяко време!


Теглейки чертата, дължим на Вики и Reebok сумата от 390 долара, но пък си заслужава, не само заради висококачествената изработка и марката, а най-вече заради комфорта, минималистичния дизайн и усещането за лежерен, но все така точно в тенденциите, стил.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 12 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.