Следва

Да или Не: Безжични слушалки за $995. Нищо, че са Louis Vuitton...

Party spirit and fun от края на 70-те в колекцията на Azzaro

Couture Spring 2019: Azzaro

Runway преди 5 години

Френската къща за висша мода е открита през късните 70 години, и именно те сега вдъхновяват дизайнера Максим Симоенс за новата Couture Spring 2019 колекция. По-прецизно, креативният намира муза в създаването на Studio 54, с цел, интерпретиране на колекция с парти дух от диско ерата.

Разглеждайки диско поведението, царувало през 70-те и началото на 80-те, Максим обръща внимание на Грейс Джоунс, Бианка Джагър и Шер, създавайки силуети изградени на базата на флуидни дълги рокли, прилеп ръкави, bell-bottom панталони, сензуални пижама ансамбли. Диско визиите, характерно, са обточени с множество камъни, кристали, пайети, брокат, както и пера, ресни и безброй бижута, решени в безобразие от безкрайно много цветове.

Когато идва реч за френски шик, креативният изгражда визии от перфектен тейлъринг, къси силуети, изискана, конструктивна линия и скъпарско излъчване. Френската част, изработена от финни скулптурални материи, е завършена с деликатна детайлировка от ненатрапчив, камънен блясък, небрежни шалчета и акцентиращи панделки, описани в гамата на дълбоките мистични тонове.

Диско, парти колекцията на Azzaro, в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.