Следва

We love: Лишената от суета и ограничения Eytys x H&M

Да или Не: Безжични слушалки за $995. Нищо, че са Louis Vuitton...

Ще платим ли 800 щатски долара повече за лого LV?

Shopping преди 5 години

Ако сте от малцината, несдобили се с безжични слушалки като коледен подарък, сега ви се предоставя "уникалната" възможност да накарате приятелите си буквално да ви дишат прахта. Следвайки революционното изобретение на Apple, което си е заслужен обект на подигравки вече поне половин година, знаете - защо са ви слушалки с кабел, ако може и без - много улесняващо..., Louis Vuitton се присъединява ударно към аудио пазара: вече официално не само се лишавате от тежестта на старомодните и суперсложни за използване слушалки, а го правите и по възможно най-модерния начин, добавяйки елемент на логомания (сякаш не ни стигаше навсякъде другаде?!) и в ушите си. Честито!

Horizon колекцията от слушалки на Vuitton е налична в черно, бяло, червено, както и жълто-синя комбинация от преплетените L и V. Всеки чифт получаваме с кейс за зареждане, осигуряващ поне 3-часова музикална сесия без прекъсване - аудио аксесоарът ще се предлага срещу скромните $995, което автоматично прави притежателите на досегашния предводител сред най-скъпите мобилни аксесоари, AirPods слушалките на Apple ($159), втори по "заможност" в частта от Интернет пространството, която обича открито да парадира със скъпите си (да си го кажем направо, ненужни) придобивки.

Луксозният аудио аксесоар все още си няма обявена официална дата за пускане на пазара, но ако сте твърдо решени да се сдобиете с него, може би е редно да си осигурите солидни връзки в тези среди, а и да започнете да спестявате също толкова солидните $995. За протокола, с тези 995 долара може да си купите 20 черни midi-та от скандинавските Cos.

Ако все пак сте любители на надценените вайръл аудио аксесоари, които претендират за определящи социалния статус, няма да спираме шопинг амбициите ви, но ви насърчаваме все пак преди това да се запитате - Заслужава ли си, или не тази модно-технологична приумица 995-те долара? Отговорите, освен наум, очакваме и в анкетата долу>>>>

P.S.: От луксозната Модна къща не правят нищо случайно - фенси слушалките без кабел са пригодени да допълват всички до едно от последните творения на Върджил Абло!

Анкета

Да или Не: $995 за безжични слушалки, макар и с лого?

More Shopping