Следва

Какво носи Редакцията: Цигани, 1824

We love: Лишената от суета и ограничения Eytys x H&M

dare to wear...

All fashion преди 5 години

Повече от прекаленото груби чепици, торбести стрийт панталони и още няколко модни елемента, които моментално хващат окото в новата колаборация на шведския гигант.

В Eytys за H&M има от всичко по много, най-вече за тези, които искат да разчупят монотонността на ежедневното скучно облекло и си падат една идея утилитарни фенове. На пазара ще е от утре, 24-ти януари, а за нас беше любов от пръв поглед.


Дизайнерският подход на Eytys, друг шведски бранд, всъщност, носи в корените си дигиталната ера, но също така цели да създава мода, освободена от границите на пола и възрастта. Заедно с H&M, марката се уповава на уникалното си ДНК и в колаборация създава унисекс колекция от обувки и аксесоари, които могат да бъдат носени без излишна суета и ограничения.

Линията Eytys x H&M включва маратонки и боти, както от кожа, така и от велур. А при дрехите се отличават чисти линии и използването на материи като памук, кожа, найлон и варен деним. Създадени заедно от най-добрите специалисти на H&M и Eytys, всички обувки носят разпознаваемия почерк на Eytys, пречупен през призмата на H&M. При дрехите се наблюдават обемни силуети без да се усеща разликата между мъжки и дамски дизайни.


Змийски принт, лачено яке, велур, миксиран с памук и хумористични графики – това са само част от ключовите акценти, определящи колекцията. Цветовата гама включва зелено, ярко жълто, бежово, индиго, черно и бяло. Всичко може да бъде лесно съчетано и да подхожда на всяко настроение и повод и да позволи усещане за увереност в собствен стил.





More All fashion