Следва

Какво носи Редакцията: Цигани, 1824

We love: Лишената от суета и ограничения Eytys x H&M

dare to wear...

All fashion преди 5 години

Повече от прекаленото груби чепици, торбести стрийт панталони и още няколко модни елемента, които моментално хващат окото в новата колаборация на шведския гигант.

В Eytys за H&M има от всичко по много, най-вече за тези, които искат да разчупят монотонността на ежедневното скучно облекло и си падат една идея утилитарни фенове. На пазара ще е от утре, 24-ти януари, а за нас беше любов от пръв поглед.


Дизайнерският подход на Eytys, друг шведски бранд, всъщност, носи в корените си дигиталната ера, но също така цели да създава мода, освободена от границите на пола и възрастта. Заедно с H&M, марката се уповава на уникалното си ДНК и в колаборация създава унисекс колекция от обувки и аксесоари, които могат да бъдат носени без излишна суета и ограничения.

Линията Eytys x H&M включва маратонки и боти, както от кожа, така и от велур. А при дрехите се отличават чисти линии и използването на материи като памук, кожа, найлон и варен деним. Създадени заедно от най-добрите специалисти на H&M и Eytys, всички обувки носят разпознаваемия почерк на Eytys, пречупен през призмата на H&M. При дрехите се наблюдават обемни силуети без да се усеща разликата между мъжки и дамски дизайни.


Змийски принт, лачено яке, велур, миксиран с памук и хумористични графики – това са само част от ключовите акценти, определящи колекцията. Цветовата гама включва зелено, ярко жълто, бежово, индиго, черно и бяло. Всичко може да бъде лесно съчетано и да подхожда на всяко настроение и повод и да позволи усещане за увереност в собствен стил.





More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.