Следва

Пепе Муньос: Кой е младият любовник на Селин Дион?

Помните ли истинската любов между Мис Москва и краля на Малайзия? Е, развеждат се!

любовта ще спаси света...

Celebrities преди 5 години

Тогава ви написахме, че едва ли парите имат значение и 25-годишната "Мис Москва 2015" е истински влюбена в 49-годишния крал на Малайзия.

Е, Оксана и Мухамад се РАЗВЕЖДАТ!


Двамата вдигнаха пищна милиардерска сватба в края на ноември миналата година, като красивата рускиня дори смени вярата си в ислям и прие името Рихан. Очевидно, обаче, любовта между "Мис Москва 2015" и кралят не издържа много, много.

Два месеца по-късно двамата вече подготвят документите по развода си, а близък до семейство разкрива, че двойката не спира да се кара.

За момента не е ясно на каква тематика са несъгласуваните разногласия причина за пропастта между двамата, но се чудим: Ще стане ли Рихан отново Оксана и колко ли пари ще прибере след развода?

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 21 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.