Следва

YouTube Kids на български език стартира Google

Орлин Павлов стана татко на момиченце

Честито!

Celebrities преди 5 години

"Елизабет Павлова, добре дошла на този свят! Неизмерими благодарности на д-р Anna Ivova Bogdanova и целия екип на акушер-гинекологията в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда. Невероятни сте!!!Диана обичам те! Ти си майка-героиня! И както се пее в една песен “Светът е друг когато си тук”", написа Орлин в 21:04 вечерта на 22-ри януари... и смеем да кажем разби куп женски сърца.

Певецът и любимата му Диана Великова се сдобиха с първородна дъщеричка, изненадвайки всички с щастливата новина, тъй като тя очевидно е пазена в ревностна тайна дори и от колегите на Павлов.

"Благодаря", каза Орлин, когато го потърсихме, за да разберем какво е усещането вече да е баща, а ние напълно го разбираме - еуфорията е огромна, а дните с новородено безсънни.

Слуховете носят, че пеещият актьор и красивата мулатка Диана са заедно повече от година. Двамата се запознават преди време в Дубай, където смуглата красавица пребивава тогава, а Орлин е на почивка. Заради любовта с Павлов Диди се завръща в България, а оттогава двойката е неразделна.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 21 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.