Следва

Да или Не: Късите деним шорти на Ирина

Варненското пуделче Саша стана сензация на ревю на Chanel

cuteness overload...

All fashion преди 5 години

Варненски, но с френско потекло. Пуделът Александра или на галено казано Саша се превръна в истинска сензация по време на кутюр ревюто на Chanel в Париж преди дни.


Домашният любимец на Светлана Хънт, която създаде Lucky Hunt Projects, истински оазис за приютяване и лечение на бездомните животни в България, подобно на собственичката си, е любител на дефилетата - най-вече тези на Лагерфелд, разбира се, и редовно заема първи ред, будейки симпатии и усмивки у куп модни икони.


В последните години кучето и модата стават все по-свързани. Четириногите често са важен аксесоар на модния подиум. Облечени в миниатюрни копия на тоалетите от колекциите или в своя натурален вид, те допълват моделите  и създават истинско настроение. Много известни личности разнообразяват своя стайлинг и имидж именно с домашните си любимци.

Кучетата са тренди аксесоар не само на модния подиум, доказва го и Александра, която е звездата в благотворителния календар на Lucky Hunt Projects за 2019 година. За поредна година екипа на фондацията реализира този творчески проект, а всички средства от продажбата му ще отидат за приютените животни.

„Когато със Саша сме на ревю на Шанел, тя не е просто с мен, тя се вълнува. Изключително умна и комуникативна е. Не случайно я избрахме на корицата на благотворителния календар на Lucky Hunt, защото съм сигурна, че тя би направила всичко, за да живеят по-добре другите животни в нашите три проекта. Саша би искала да помогне да се спасят повече животни, защото парите никога не са достатъчни. Животните се увеличават, а желанието ми всички да са добре е неизчерпаемо“, споделя Светлана Хънт.

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.