Следва

Дизайн за вдъхновение: Eco Greenhouse Home

Героите от вселената на Метрополис с първа среща през февруари

Заговорим ли за героизъм, в съзнанието ни изникват множество различни асоциации на това понятие...

All About Life преди 5 години

В литературата, киното, анимацията това са обикновено главните действащи лица. Макар общото значение на думата да е човек, който е проявил изключителна смелост, то във фантастиката съществува и друго разделение - това на супергероите - индивиди от човешката раса, родени със свръхчовешки способности, активирани в даден етап от живота им, при конкретни обстоятелства. В по-голямата част от времето действат сами, но съществуват и примери за обединението им в групи, споделящи общите им ценности и идеи. Всяка организация си има база, в която членовете провеждат своите срещи, обучения, проучвания. Супергероите често имат кодово име, чрез което биват разпознавани в обществото. Така повечето от тях успяват да запазят личния си живот недостъпен за повечето хора.


Alex Do

И макар до момента да говорим за художествена измислица, то можем да срещнем такива примери и в реалността.


Answer Code Request

Съществуващ пример от реалността е една от любимите ни организации за електронна музика - Метрополис.

Всяка година, те представят новопопълненията към огромната им музикална вселена, чрез поредицата Хироус Тотал. На 16 февруари ще се проведе и първото събитие в базата им Интер Експо Център.


Jay Clarke

Фокусът на вечерта ще бъдат отличилите се по ред критерии супергерои, внимателно подбрани от отдела по проучванията на
Метрополис.

Фантастичната четворка е съставена от представителя на Дистопиан - Алекс До, на Остгут - Ансър Коуд Рикуест, на Клокуъркс - Джей Кларк и нежният представител на Онзенфоут - Нур Джабер.


Nur Jaber

Изключително сериозни и модерни авангардисти, те са представителни на четири утвърдени Берлински лейбъли, налагащи музикалните закони в Електронната Вселена. Гала Вечерта по встъпването в длъжност спасители на добрия вкус в музикалната Галактика на новите супергерои може да бъде посетена от всеки, който заяви своето присъствие през платформите на Ивентим и Ипей, както и на касите на Изипей. Единствено тогава ще се разкрият специфичните супер сили на всеки от тях и причините да влязат в елитния отряд на Метрополис за Хироус Тотал 2019 V 1.0.

Мястото е Интер Експо Център, датата е 16 февруари, часът 22:00. Повече информация за събитието може да откриете ​тук​, както и в следващите ни статии по темата.

More from View Sofia

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 1 ден

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 4 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.