Следва

Street style вдъхновения: Апетитните от Pitti Uomo 2019-та

Ирина Шейк и Наталия Водянова в първата рекламна на Тиши за Burberry

Най-разискваните теми около сезон Пролет/Лято 2019-та са пряко свързани с Къщите, които дебютираха колекции от нови, но вече утвърдени дизайнери - Върджил в мъжкия Vuitton, Ким в Dior Homme, Слиман в Celine и Тиши в Burberry...

All fashion преди 5 години

През последните няколко седмици кампаниите, придружаващи тези знакови колекции, започнаха да ни заливат, давайки началото на нова глава в дългогодишните истории на всеки един от лейбълите; претворявайки присъщите им класически иконография и образност.

Върджил, винаги подривно градивен в творенията си, разделя кампанията на LV за предстоящия сезон на три фази според периода на представяне, а ясно изразената обща характеристика помежду им е, че "разследват идеи за индивидуалното възприятие и развитието през призмата на инклузивността". Докато в Celine Еди остана автентичен на наследството си и засне кампанията сам, отмивайки спомена за Фиби Файло с андрогенни гръндж модели, в британската Burberry новодошлият италианец затвърди за пореден път артистичната си мантра "нова колекция, нова естетика, нова ера".

Тиши се е постарал първата му рекламна кампания като главен креатив в Burberry да няма нищо общо с предишните - дори фотографите, които избира, никога не са снимали за британската Къща досега. Като стана въпрос за фотографите е редно да споменем , че те са цели шест, а това не се среща често - Ник Найт, Данк Стайнер, Хюго Комте, Колин Догсън, Питър Лангер и Лети Шмитерлоу са избраниците на Рикардо, които застават зад обективите и почти надхвърлят по брой моделите, стоящи пред обектива. "Събрах шестима фотографи, всеки от които с различни енергия, опит и гледна точка", разказва италианецът, въвеждащ нова политика в Къщата, която спокойно може да мине за go-to британската "униформа" от години насам, като продължава изявлението си с: "Направих микс от доказалите се британски Мастъри по отношение на фотографията и най-изявените представители на Новото поколение, които действително имат да кажат и покажат нещо ново и невиждано". Подобен на подбора фотографи, този на моделите, които реално застават с лицата си зад експерименталната първа кампания, варира също толкова рязко - виждаме гама, обхващаща съвършено нови лица, но включваща и някои от най-вещите "в бизнеса" като Ирина Шейк и Наталия Водянова.

Магнетичните погледи на моделите все пак не могат да ни разсеят напълно от случващото се в бекграунда - интериорно изящество, крещящо повече РИКАРДО ТИШИ, отколкото Burberry...

More All fashion

И Шарлийн в цвета на сезона, elegantissima

All fashion преди 20 часа

Три дни преди началото на Олимпийските игри в Париж първата двойка на Монако показа на обществеността олимпийските факли от личната колекция на принца на Монако. Шарлийн моментално спечели златния медал за елегантност, облечена в огненочервен копринен гащеризон от Elie Saab.      

Тихият лукс не е за всеки: Loro Piana ще загуби всички, които предпочитат дискретното милионерство

All fashion преди 2 дни

Известна сред хората от „висшeто общество“, политици и милионери, модната къща за дрехи и обувки Loro Piana е изправена пред популярност, която според стилистите може да й изиграе жестока шега. Днес марката, прочута с кашмира си, все повече се превръща в обект на желание за хора, които не са от целевата й аудитория, съобщава Intelligencer.

Тези 21 красавици: чантите на сезона, които си заслужават труда, респективно разхода

All fashion преди 5 дни

За друго може и да се въздържим, но за инвестиция в дизайнерска чанта - не. В точния епицентър на лятото, жаждата за секси лукс се засилва неимоверно, а в момента текат и намаленията...