Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 28.01 - 03.02

Дизайн за вдъхновение: Eco Greenhouse Home

Панорамна комуникация с природата...

All About Life преди 5 години

Забързаната градска среда и ангажиментите, силно крещят „бягайте”, а ние, като добри ученици, в същия момент мислим "Къде?".

Намираме архитектурно произведение, ситуирано в предградието на Гьотеборг, Швеция,  избираме го!

Минималистичното като форма, със стереотипна линия пространство е сътворено на базата на модерен прочит и социален аспект за еко култура. Построената изцяло от стомана и стъкло, с дребна дървена част, къщата дава възможност за силна връзка с природата.

Наподобяващиото зимна градина бижу, отново следва минималистичния принцип, когато става дума за интериор. Предимно решена с бели стени и полиран бетонен под, къщата инкорпорира бяло-сива есктетика, боравеща със скандинавски прочит, обединяващ естеството на дървото, като детайл в цялото.

Второто ниво, зоната за релаксация и спиритуална медитация, дава възможност за комуникация с природата, чрез панорамен, облицован от стъкло, поглед към пейзажа. Изпълнената със слънчева светлина и соларна топлота , предназначена за бягство от изкуствената и обединена с естествената реалност, къща, отваря врати, в галерията горе>>>

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 4 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.